Mari Cheba презентує кліп “Тягне”, головною героїнею якого стала Антоніна Хижняк

Українська співачка Mari Cheba презентує кліп на трек “Тягне”, головною героїнею якого стала відома акторка Антоніна Хижняк. Співтворчість, яка відображає жіночу підтримку та єдність в кризисні моменти життя. 

У лютому Mari Cheba запрем’єрила сингл “Тягне”, яким повідомила новину про своє розлучення. Пісня стала сповіддю перед слухачем про пошук себе.
«Я побачила, що пісня відгукується жінкам своєю оголеною правдою почуттів. Сингл — особистий крик сутності жінки в період переродження та пізнання себе. Режисером та оператором відео роботи став Михайло Сухомлин, а головною героїнею — Тоня Хижняк, яка зіграла складні відносини закоханих людей, що описані в моїй пісні.” — ділиться Mari Cheba. 

Візуальним доповненням релізу стало неймовірне, за своєю красою, відео, головною постаттю якого є Антоніна Хижняк, відома акторка за такими фільмами, як: «Спіймати Кайдаша», «Перші дні», «Слід» та інші. Роль закоханого відіграв Владислав Івченко, який, за словами Mari Cheba, круто вписався в команду та професійно зіграв під водою, завдяки гарним навичкам володінням мовою тіла та міміки. У кліпі розповідається про жінку, яка кохає попри всі складнощі та знаходиться в заплутаних відносинах з чоловіком, проживає почуття, які "тягнуть і не відпускають".

“Жінкам у творчій сфері зараз потрібно обʼєднуватися та рости в професійному рівні, бо багато чоловіків-митців наразі служать, а наша робота в культурному секторі не зупиняється, бо теж надзвичайно важлива. Ми з Тонею особисто познайомилися нещодавно, але, як виявилося, вона любила мої пісні до знайомства. Тому я поділилася з нею треком “Тягне” до релізу і він її торкнув. Потім запросила її зіграти те, що відчуваю в пісні, бо так майстерно я б не змогла прожити цю сцену, як вона. Дуже радію, що в нас вийшла ця робота.”розповідає Mari Cheba. 

“Вважаю нашу зустріч з Mari Cheba подарунком долі. Давно стежу за нею і захоплююсь творчістю, а після особистого знайомства, змогла оцінити весь масштаб її особистості.  ЇЇ пісні для мене, як інший вимір, нове якісне звучання української сучасної музики.

На пропозицію стати акторкою кліпу погодилась одразу, як прослухала пісню ще до її офіційного релізу. Неймовірно щаслива нашій співпраці. Я отримала абсолютно новий досвід підводної зйомки. Коли, як не зараз, треба обʼєднуватися і творити нашу культуру.”коментує Антоніна Хижняк.

Підводні зйомки живих та емоційних рухів у поєднанні з прозорим, глибоким вокалом сприймаються, як сповідь, візуалізація внутрішніх переживань та шлях до себе через вираження жіночої сили. 
Переглядайте кліп “Тягне” на офіційному YouTube-каналі Mari Cheba та слухайте сингл на всіх музичних платформах!

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист