Спаржа, запечена в духовці з яйцем та гірчичним соусом – легкий і смачний рецепт

Обов'язково додайте цей рецепт до своєї колекції корисного та смачного. Адже спаржа – це джерело вітамінів і мінералів, які необхідні для підтримки здоров'я.

250 г спаржі

1 ст. л. оливкової олії

1 ст. л. бальзамічний соус

2 ст. л. білого вина

100 г грецького йогурту

50 г діжонської гірчиці

1 ст. л. білого винного оцту

1/2 ч. л. коричневого цукру

чорний мелений перець за смаком

2 яйця

Спаржу помити, зачистити жорсткі кінці, викласти у форму для запікання.

Збризнути  оливковою олією та бальзамічним соусом, влити вино і поставити в розігріту до 240°С духовку на 8-10 хвилин (залежно від товщини).

Змішати грецький йогурт, діжонську гірчицю, білий винний оцет та коричневий цукор, приправити чорним меленим перцем.

Яйця зварити вкруту. Білки відокремити від жовтків. Білки дрібно нарізати, жовток довільно покришити. Викласти спаржу на тарілки, полити гірчичним соусом, посипати нарізаним білком, потім жовтком. Смачного!

Вас це може зацікавити: Спаржа зі смаженою куркою й оригінальним соусом - рецепт смачної страви на вечерю

Оригінальний салат з цвітної капусти і фети - смачний і легкий рецепт

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист