“Від А до Я”: музична прем'єра співачки KARINA DOBA та її благодійна місія у Лос-Анджелесі

 У новій роботі артистка мотивує виправляти помилки у відносинах

Співачка KARINA DOBA вже рік поспіль знайомить американських слухачів з українською культурою.  І сьогодні екс-учасниця відомого у штатах гурту MOVA представляє сольну прем'єру “Від А до Я”.  За словами співачки, новий сингл є відображенням реальних подій, які траплялися в житті будь-якої людини. У своїй новій музичній роботі KARINA DOBA підіймає тему непростих відносин між партнерами. Проте закликає не робити необачних вчинків.

«Моя пісня про щирість та кохання. Якщо наші відносини почали «тліти» — це не привід ставити на них крапку. «Від А до Я» про переосмислення: завжди можна відновити те, що здається вже втрачено», — коментує KARINA DOBA.

Артистка впевнена, сварки — не ліки для стосунків. Для підтримки здорових відносин KARINA DOBA радить не рахувати помилки партнерів, які мали місце бути впродовж лавсторі. У таких випадках виконавиця закликає обнулитися та будувати все по-новому «Від А до Я». Трек вже доступний на всіх музичних платформах.

Наразі співачка мешкає в Лос-Анджелесі, де працює над дебютною платівкою та бере участь у заходах на підтримку українців. Під час попередніх виступів на благодійних концертах у Америці KARINA DOBA разом з POSITIF, Іриною Білик, Асією Ахат, Олегом Скрипкою та учасниками “Ліга сміху” змогли зібрати більше 50 000 доларів на допомогу ЗСУ. 

 

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист