Як приготувати маринований гострий перець на зиму в томаті

Якщо хочеться гострих відчуттів під час застілля, приготуйте маринований гострий перець!

Цей перець готується дуже просто, але може дати фору будь-якій страві. Він ідеально підходить до м’яса, а з алкоголем просто солодка парочка. Закривайте якомога більше, щоб вистачило до нового врожаю.      

1 кг гострого перцю

1 л томатного соку (можна зродити самостійно або купити готовий)

3 зубчики часнику

20 г солі

3 ст. л. солі

½ ст. л. чорного меленого перцю

4 шт. лаврового листа

1 скл. оцту 9%

200 мл олії

Перець помити, відрізати плодоніжки (так маринад краще просочить стручки).

Скласти у чисті стерилізовані банки.

До томатного соку додати сіль, цукор, лавровий лист і на невеликому вогні варити протягом 20 хвилин.

Додайте оцет і пропущений через прес часник (або ж його можна подрібнити  зручним для вас способом), перемішати, довести до кипіння.

Залити киплячим маринадом перець до верху.

Закрити металевими кришками, перевернути вгору дном і накрити ковдрою до повного остигання.

Вас це може зацікавити: Як приготувати гострі баклажани в аджиці по-грузинські на зиму – швидко й без мороки

Як приготувати в'ялені помідори за 15 хвилин без духовки

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист