Як приготувати смачний і корисний хліб з гарбуза

Якщо у вас залишилось в запасі ще багато гарбуза, саме час спекти з нього гарбузовий хліб. Запросіть друзів, наваріть глінтвейну і подавайте з гарбузовим хлібом! Повірте, всі будуть у захваті.

250 г гарбуза

175 г кукурудзяного борошна

100 г пшеничного борошна

200 мл молока

2 стеблини зеленої цибулі

1 ст. л. цукру

2 яйця 

0,5 ч. л. солі

1 ст. л. розпушувача

4 ст. л. рослинної олії

2 ст. л. гарбузового насіння

Гарбуз натерти на великій тертці. Зелену цибулю подрібнити.

У мисці змішати просіяне пшеничне і кукурузне борошно, розпушувач, цукор, гарбуз, цибулю і сіль. Влити молоко, перемішати.

Додати яйця та олію, вимісити тісто. Додати гарбузове насіння й ще раз вимісити. 

Викласти тісто у форму для випікання. Поставити в розігріту до 200°С духовку на 25 хв. Вийняти готовий хліб із духовки, дати постояти 10 хв. Дістати з форми та розрізати на шматки. Подавати теплим.

Вас це може зацікавити: Ірландський содовий хліб: найпростіший рецепт без дріжджів і закваски, з яким впорається навіть новачок

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист