Як вибрати акумулятори для електроскутера?

Електроскутери з кожним роком набирають все більшої популярності. Особливо в теплу пору року цей вид транспорту стає особливо актуальним. Електроскутери використовують акумуляторні батареї для живлення своїхдвигунів. Якраз акумулятори являються розхідною частиною в електротранспорті, яку періодично потребуютьзаміни на нові. Тому давайте розглянемо на які параметри звертати увагу вибираючи нові акумулятори для електроскутера https://www.powersol.com.ua/shop/akkumulyatory/dlya-elektroskutera/.
 

При виборі АКБ для електроскутера слід враховувати кілька важливих факторів:
 

Тип акумулятора: Два основних типи акумуляторів, що використовуються в електроскутерах - свинцево-кислотні та літієві. Літієві акумулятори, як правило, дорожчі, але мають довший термін служби і меншу вагу, тоді як свинцево-кислотні акумулятори дешевші, але важчі і мають менший термін служби. При цьомусвинцево-кислотні мають три основних модифікації AGM, DZM та гелеві. Для електротранспортурекомендуємо використовувати DZM або гелеві АКБ.
 

Ємність акумулятора: Ємність акумулятора вимірюється в ампер-годинах (Аг) і визначає, як далеко скутер може проїхати на одному заряді. Подумайте, як далеко вам потрібно регулярно їздити, і виберітьакумулятор з достатньою ємністю, щоб вистачало заряду на дорогу туди і назад.
 

Напруга: Напруга акумулятора впливає на вихідну потужність двигуна. Перевірте технічні характеристики вашого самоката, щоб визначити необхідну напругу і виберіть акумулятор, який їй відповідає. Якщо вивибираєте літій-залізо-фосфатний АКБ то вони бувають різного вольтажу в одному корпусі, тобто єакумулятори з напругою 24, 36, 48, 60 і 72 вольта. Якщо ж вибираєте свинцево-кислотні то зазвичай вони мають 12В і щоб набрати необхідну напругу потрібно з’єднувати послідовно декілька одиниць.
 

Час заряджання: Враховуйте час зарядки акумулятора і час, який знадобиться для повної зарядки. LiFePO4 акумулятори зазвичай заряджаються в 3-4 рази швидше, ніж свинцево-кислотні. Швидкість заряджанняявляється безумовною перевагою особливо коли ви часто використовуєте техніку, але потрібно врахуватищо літієві АКБ в 2-3 рази дорожче.
 

Бренд і якість: Обирайте відому марку та якісний акумулятор, щоб забезпечити надійність та довговічність. Також, звертайте увагу на гарантію яку надає продавець. Адже на ринку є як моделі з гарантією 3-6 місяців, так і з гарантією в декілька років.
 

Ціна: Порівняйте ціни на різні акумулятори та оберіть той, який впишеться у ваш бюджет, але при цьомувідповідатиме вашим потребам.
Загалом, важливо вибрати акумулятор, який сумісний з вашим електроскутером і відповідає вашим конкретнимвимогам щодо дальності пробігу, потужності та часу заряджання. Звертайтесь до компанії PowerSol - тут визнайдете великий вибір моделей які задовільнять будь-кого. Також, спеціалісти компанії нададуть кваліфіковануконсультацію, допоможуть розібратись у всіх технічних нюансах та підберуть оптимальне рішення для Вас!

 

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист