Цей рецепт підійде для сімейного обіду, для романтичної вечері або спонтанних посиденьок з друзями.
Інгредієнти на 2 порції:
1 тушка форелі середнього розміру
300 г замороженої або свіжої броколі
1 помідор
1 головка часнику
1/2 лимону
рослинна олія
сіль, перець
На тушці риби з обох боків зробити косі надрізи. Посолити, поперчити за смаком.
Броколі порізати на суцвіття, помідор і часник – навпіл, лимон – кільцями.
Форму для запікання збризнути олією. Викласти в неї броколі, часник, половинки помідора і кільця лимону. Зверху покласти рибу і збризнути все олією.
Відправити в розігріту до 190°С духовку на 20-25 хвилин.
Страву подавати гарячою.
Вас це може зацікавити: Рецепт риби з вершковим крем
Фаст-фуд вдома: як приготувати класичний «fish and chips»