Мариновані яйця: супер закуска за 10 хвилин

Несподівано, дуже смачно і дуже просто – все це можна сказати про перепелині яйця в маринаді. Їх можна додавати до салатів або прикрашати ними бутерброди, а ще краще – подати як закуску.

Маринад надає яйцям особливого смаку. Причому він може бути різним – залежно від спецій та кількості оцту чи цукру. 10 хвилин на приготування, доба – на маринування. І ви маєте дивовижну закуску, яка стане у вашій родині справжнім хітом.

12 перепелиних яєць

125 мл води

125 мл яблучного або винного оцту

25 г червоної цибулі

1 скибочка болгарського перцю

20 г цукру

1/2 ч. л. солі

1 лавровий лист

1/4 ч. л. копченої папарики

1/4 ч. л. фенхелю

1/4 ч. л. суміші з п'яти перців

кріп

Відварити перепелині яйця круто (5 хвилин після закипання води) і залити холодною водою, щоб гарно чистилися.

Цибулю нарізати кільцями, болгарський перець дрібними кубиками. Викласти разом із готовими яйцями в банку. Додати свіжий кріп.

З'єднати воду з оцтом, додати сіль, цукор і всі спеції. Прокип'ятити все разом 3 хвилини і дати трохи охолонути.

Залити маринадом яйця, дати охолонути і прибрати в холодильник принаймні на добу.

Вас це може зацікавити: Простий рецепт молодої картоплі, який оцінить вся родина

Запечені ніжні баклажани з кремовим соусом: рецепт, який випрошуватимуть всі

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист