Вітамінний весняний салат з рожевої редьки: проста і корисна вечеря

З настанням весни багато хто з нас замислюється про здорове і підтягнуте тіло. А яке гарне тіло без здорової їжі? Пропонуємо звернути увагу на дуже цікаву і водночас просту страву – салат з рожевою редькою та медом.

Чи чули ви колись про рожеву редьку? Цей унікальний коренеплід яскраво-рожевого кольору можна знайти практично на будь-якому овочевому ринку. Якщо побачили – беріть! І готуйте цей салат – він стане одним з ваших найулюбленіших.

20 г руколи

30 г салату айсберг

50 г винограду без кісточок

50 г рожевої редьки

30 г авокадо

10 г редиски

50 г огірків

1 ст. л. меду

1 ч. л. лимонного фрешу

2 ст. л. оливкової олії

Сіль за смаком

Велике листя салату порвати на менші фрагменти. Виноград розрізати навпіл. Редьку, редиску та огірок нарізати тонкими кружальцями. Авокадо – шматочками.

Для заправки змішати мед, лимонний фреш та оливкову олію. З'єднати всі інгредієнти салату, перемішати, полити заправкою і посолити. Смачний вітамінний салат готовий!

 

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист