Як розігріти вчорашнє м’ясо без мікрохвильовки і сковорідки, щоб було ніжним і соковитим

Смажене або запечене мясо після повторного нагрівання зазвичай стає сухим. Втім, якщо його правильного підігрівати, буде ніжним, наче щойно зняте з вогню.

Навіть якщо ви полюбляєте свіжу їжу і намагаєтесь не готувати на кілька днів, інколи залишається шматочок запеченої курки, відбивна або стейк. За умов правильного зберігання їх смакові якості не зміняться впродовж кількох днів.

Більшість людей використовують для повторного розігрівання страв мікрохвильову піч або духовку. Це ідеальний варіант, але не тоді, коли йдеться про м’ясо: після цього воно стає  жорстким і сухим. Їсти можна, а от задоволення ніякого.

Втім, експерти знають, як зарадити справі. Щоб на наступний день м’ясо теж було м’яким, радять готувати його на пару .

Пара запобігає висиханню продукту і забезпечує збереження його природного смаку. Крім того, м’ясо стає м’яким і легко засвоюється.

Вам знадобиться лише пароварка, пароварка-вставка для каструль або, в крайньому разі, друшляк, який можна вставити в каструлю. Просто помістіть в одне з цих пристосувань м’ясо і дайте йому пропаритися приблизно 10 хвилин над водою, яка ледь кипить. От і все – страву реанімовано!

Вас це може зацікавити: Друге життя хліба: 5 способів зробити черствий хліб свіжим

Які помилки в приготуванні роблять м'ясо сухим та жорстким

М’ясо ніколи не прилипатиме до сковороди, якщо скористатися цим простим прийомом

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист