DIMA PROKOPOV підкорює серця новим синглом «На крилах»

DIMA PROKOPOV підкорив серця слухачів новим синглом «На крилах», що вражає емоційною глибиною та щирістю. Ця пісня – це рефлексія та музична психотерапія для тих, хто пережив розставання.

«На крилах » – це шлях крізь емоції розлучення. Героїня пісні стикається з болем та втратою, але з часом знаходить в собі силу відновитися та почати життя з чистого аркуша. Трек дарує надію та нагадує, що після бурі завжди настає спокій, а після розставання – нове кохання.

«Я б назвав цю пісню співочою медитацією про те, як знайти в собі силу піднятися після життєвих випробувань та знову знайти радість», – ділиться DIMA PROKOPOV.

За словами артиста, розставання оголює всі почуття. Іноді емоції переповнюють, але не через самотність, а спогади про щасливі моменти. Не хочеться нових стосунків, хочеться жити минулим.

DIMA PROKOPOV у цій пісні став своєрідним музичним психологом, який дарує слухачкам підтримку. «На крилах», на думку артиста, не просто пісня, а емоційний провідник, який спонукає до самоаналізу та переосмислення. Вона дарує впевненість, що після розставання завжди чекає нова історія.

Авторами пісні стали  Dima PROKOPOV та відомий український сонграйтер та співак Нікіта Кісельов.

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист