MOROZOVA презентує пісню-молитву за всіх чоловіків

З початку повномасштабного вторгнення, творчість співачки MOROZOVA (Наталя Морозова) перейшла з розряду поп-хітів про кохання в простір соціального активізму та підтримки всіх жінок, які живуть в реаліях війни. Це і переселенки, і жінки, що чекають коханих з війни, доньки та матері. Саме в висвітленні реальних почуттів сучасної українки артистка вбачає свою сьогоднішню місію.

“Майбутнє України дуже сильно залежить від жінок. Тому кожна моя пісня - це розповідь про внутрішній світ жінки, її почуття та долю. Я вірна подруга для кожної українки”, - ділиться співачка.  

В новому синглі “Молюсь” MOROZOVA в новому синглі «Молюсь» продовжує бути голосом всіх жінок України. Це енергійна танцювальна пісня про жіноче кохання, яке не знає кордонів та меж. Якщо жінка не може бути поруч зі своїм чоловіком - вона разом з ним у молитві. Артистка у треці поєднує життєствердний та ніжний вокал та денсову музику, що робить сингл життєрадісною підтримкою коханому чоловікові.

“Це життєстверджувальна пісня-молитва кожної жінки, яка є силою та опорою свого чоловіка. Якщо жінка не може допомогти коханому фізично, то вона обов'язково випросить для нього благословення у Бога. Молитва за коханого - це найвищий прояв любові жінки”, - говорить співачка.

Разом із синглом артистка презентує лірик-відео. Для зйомки MOROZOVA не випадково обрала “чоловічий образ” - брючний костюм та білу сорочку. Співачка у образі зробила ставку на лаконічний силует, чистий крій та монохромні кольори.

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист