Рецепт тушеної курячої печінки з секретним інгредієнтом

Куряча печінка – корисний продукт, який регулярно повинен бути у нашому раціоні. Тим більше, що готується вона швидко й просто.

600 г курячої печінки

1 цибулина

2 зубчики часнику

½ келиха вина

1 ст. л. борошна

1 склянка курячого бульйону

1 ч. л. гірчиці

гілочка петрушки

сіль, перець

Печінку промити, розрізати кожну навпіл. Розігріти сковороду, викласти печінку та обсмажити.

Цибулю та часник крупно нарізати, додати до печінки і трохи обсмажити.

У сковороду влити вино і дати випаруватися алкоголю (2-3 хвилини). Завдяки йому страва набуде особливого смаку.

Додати гірчицю, перемішати. Ппотім додати борошно і знову перемішати. Влити бульйон, посолити, перчити, зменшити вогонь. Накрити кришкою та готувати хвилин 20-30.

У цей час варимо гарнір. Це може бути паста, гречка, рис, булгур. У нашому випадку – кус-кус.

Викладаємо печінку на гарнір, посипаємо дрібно порубаною петрушкою і насолоджуємось!

 

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист