Куряча печінка – корисний продукт, який регулярно повинен бути у нашому раціоні. Тим більше, що готується вона швидко й просто.
600 г курячої печінки
1 цибулина
2 зубчики часнику
½ келиха вина
1 ст. л. борошна
1 склянка курячого бульйону
1 ч. л. гірчиці
гілочка петрушки
сіль, перець
Печінку промити, розрізати кожну навпіл. Розігріти сковороду, викласти печінку та обсмажити.
Цибулю та часник крупно нарізати, додати до печінки і трохи обсмажити.
У сковороду влити вино і дати випаруватися алкоголю (2-3 хвилини). Завдяки йому страва набуде особливого смаку.
Додати гірчицю, перемішати. Ппотім додати борошно і знову перемішати. Влити бульйон, посолити, перчити, зменшити вогонь. Накрити кришкою та готувати хвилин 20-30.
У цей час варимо гарнір. Це може бути паста, гречка, рис, булгур. У нашому випадку – кус-кус.
Викладаємо печінку на гарнір, посипаємо дрібно порубаною петрушкою і насолоджуємось!