Суп із сочевиці – легкий рецепт корисної страви

Як тільки ви додасте до цього простого сочевичного супу копчену ковбасу та пряну селери, на аромат збіжиться вся сімя і з нетерпінням чекатиме трапези.

1 л води

50 г зеленої сочевиці

2 картоплини

100 г копченої ковбаси

3 зубчики часнику

1 ст. л. оливкової олії

стебла селери, сіль та перець за смаком

Зелену сочевицю залити водою та варити 30 хвилин.

Картоплю і ковбасу нарізати кубиками, часник подрібнити, стебла селери нашинкувати.

Злегка підсмажити ковбасу з селерою та часником на оливковій олії, після цього додати їх разом з картоплею до сочевиці.

Довести до кипіння, додати до смаку перець та сіль і варити 10 хвилин.

Перед подачею дати супу трохи настоятися.

Вас це може зацікавити: Рецепт супу-пюре з селери і копченої грудинки

Як приготувати смачний пісний борщ із грибами

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист