Співачка delfineja презентує пісню-мантру про небажання жити «зі зламаними крильми»

Акторка та співачка delfineja презентує новий трек під назвою «Відпусти мене на волю».

«Відпусти мене на волю» – це пісня про душу, яка, на відміну від тіла, вміє і повинна літати. Пісня про кохання, яке не завжди «назавжди», про волю, про свободу та небажання жити зі зламаними крилами.

Пісня була написана понад 20 років тому і за цей час сотні разів виконувалась біля різноманітних багать та на різних фестивалях, концертах в акустичному форматі, але вже цьогоріч вона знайшла нове життя в повноцінному аранжуванні.

«Усі ці роки, співаючи “Відпусти мене на волю”, крім безпосередньо акустичного звучання пісні, всередині себе я чула віолончель, яка ніби ще збільшує, розгортає перед слухачем безмежний простір, закладений в цій пісні, надає іншого дихання сенсам, які народжуються під час її виконання. Весь цей час віолончель чула тільки я, але мріяла, щоб її почули також й мої слухачі. І от нарешті нам вдалось записати трек саме в такому аранжуванні», – коментує delfineja

Нагадаємо, що нещодавно співачка презентувала присвяту полеглим воїнам – «Не вберіг» про реалії нашого “нового” життя та про сенси, які близькі більшості українських сімей.

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист