“Тепер є лише я”: секс-символ Анна Трінчер спалила останні спогади минулих стосунків у новій роботі “Бар за баром”

Секс-символ українського шоубізнесу Анна Трінчер презентувала нову пісню “Бар за баром”. Співачка продовжує ділитися історією своєї трансформації, яка змінила її повністю.

“Бар за баром” – композиція, що розповідає про завершення довготривалих стосунків, де почуття вже забуті, спілкування втратило свою суть, а любов, яка колись прикрашала дві половинки, перетворилась на попіл.

“Останні згадки про минулі стосунки вже адресовані вогню. “Бар за баром” це спосіб нагадати собі, що тепер ми окремі особистості: “Тепер є лише я і є лише ти – разом нас не існує”. Проте робота передає намір доводити собі, що я заслуговую на все, чого бажаю, та я це отримаю. Дякуючи собі, що в певний момент життя не втратила свою жіночу силу, мету та бажання бути почутою, я маю можливість ділитися зі слухачем своїм життям, особливо, перетворюючи його у творчість”, – ділиться співачка.

Попередні роботи Анни набули неабиякої популярності в соціальних мережах та не один тиждень трималися на верхівках усіх чартів. Співачка й надалі прагне дивувати слухача та відкривати йому нову себе. Вже зараз послухати пісню “Бар за баром” можна на всіх музичних платформах.

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист