Салат з полуницею та авокадо – легкий і оригінальний рецепт

Свіжі весняні фрукти й овочі потроху витісняють з нашого меню наваристі супи і ситні страви. На перший план виходять салати – улюблені, перевірені рецепти, і нові, які варто спробувати. Цей нестандартний варіант вам точно сподобається.

180 г шпинату

1/2 червоної цибулини

350 г свіжої полуниці

1-2 стиглих авокадо

100 г бринзи

15 г вершкового масла

оливкова олія

3 ст. л. цукру

1 ст. горіхів пекан.

У сковороді розтопити масло, додати цукор та горіхи. Перемішувати постійно до повного розчинення цукру. Поступово цукор стане схожим на пісок, а потім карамелізується.

Після розчинення цукру готувати горіхи протягом 2-х хвилин, потім швидко перекласти на окрему тарілку. Дати охолонути.

У салатницю скласти шпинат, порізану слайсами полуницю та авокадо, карамелізовані горіхи і цибулю (якщо цибуля занадто гірка, то її можна попередньо вимочити у воді з парою столових ложок оцту). Зверху посипати бринзою (її можна сміливо замінити на фету чи козячий сир). Збризнути оливковою олією, поперчити і посолити до смаку.

Вас це може зацікавити: Десерт із полуниці і шоколаду: простий рецепт – вишуканий результат

Вітамінний салат з редьки: легкий весняний рецепт на обід або вечерю

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист