Цей простий суп – справжній порятунок, коли хочеться чогось смачного, ситного та швидкого. Ароматний бульйон з овочами, копчений сервелат та свіжий шпинат створюють неперевершене поєднання смаків та текстур. А варені яйця роблять страву ще більш ситною та поживною.
Інгредієнти на 6 порцій:
400 г картоплі
100 г моркви
1 маленька цибулина
3 зубчики часнику
2 ст. л. будь-якої рослинної олії
100 г сервелату
1/2 пучка шпинату
3 варені яйця
1 літр кип'яченої води
сіль, чорний перець за смаком
Моркву натерти на великій тертці, цибулю дрібно нашаткувати, картопля нарізати кубиками 2 см, сервелат – дрібними кубиками, часник придавити ножем і довільно нарізати.
Обсмажити на олії моркву, цибулю і часник до легкого золотистого кольору, додати картоплю і сервелат і, постійно помішуючи, обсмажувати ще 1-2 хвилини.
Залити водою, довести до кипіння, зменшити вогонь і варити 10 хвилин.
Шпинат промити та залишити тільки листя. Додати в каструлю сервелат і шпинат, сіль і перець, довести до кипіння і зняти з вогню.
Дати супу настоятися протягом 30 хвилин.
Перед подачею викласти порційно зверху по дві четвертинки вареного яйця.
Вас це може зацікавити: Простий рецепт молодої картоплі, який оцінить вся родина
Запіканка з кабачка: рецепт, який затьмарить лазанью