Швидкий суп з сервелатом – секрет ситного обіду без зайвих зусиль

Цей простий суп – справжній порятунок, коли хочеться чогось смачного, ситного та швидкого. Ароматний бульйон з овочами, копчений сервелат та свіжий шпинат створюють неперевершене поєднання смаків та текстур. А варені яйця роблять страву ще більш ситною та поживною.

Інгредієнти на 6 порцій:

400 г картоплі

100 г моркви

1 маленька цибулина

3 зубчики часнику

2 ст. л. будь-якої рослинної олії

100 г сервелату

1/2 пучка шпинату

3 варені яйця

1 літр кип'яченої води

сіль, чорний перець за смаком

Моркву натерти на великій тертці, цибулю дрібно нашаткувати, картопля нарізати кубиками 2 см, сервелат – дрібними кубиками, часник придавити ножем і довільно нарізати.

Обсмажити на олії моркву, цибулю і часник до легкого золотистого кольору, додати картоплю і сервелат і, постійно помішуючи, обсмажувати ще 1-2 хвилини.

Залити водою, довести до кипіння, зменшити вогонь і варити 10 хвилин.

Шпинат промити та залишити тільки листя. Додати в каструлю сервелат і шпинат, сіль і перець, довести до кипіння і зняти з вогню.

Дати супу настоятися протягом 30 хвилин.

Перед подачею викласти порційно зверху по дві четвертинки вареного яйця.

Вас це може зацікавити: Простий рецепт молодої картоплі, який оцінить вся родина

Запіканка з кабачка: рецепт, який затьмарить лазанью

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист