Цей натуральний сорбет – справжній порятунок у спекотний день. Лише два інгредієнти, а результат вражає своєю ніжністю та яскравим смаком.
Солодкі банани створюють у цьому десерті кремову основу, а соковита полуниця додає приємної кислинки та неймовірного аромату.
Секрет ідеального сорбету – у правильній заморозці бананів та ретельній фільтрації полуничного пюре.
Інгредієнти:
3 банани
250 г полуниці
Банани очистити, нарізати на невеликі шматочки і відправити в морозилку для заморозки.
Полуницю очистити від хвостиків, добре помити і відкинути на друшляк, щоб стекла зайва рідина. Пробити у блендері, після чого пропустити через сито, щоб не було кісточок.
Викласти пюре полуниці в блендер, додати заморожені банани і пробити все до гладкої текстури.
Подавати можна відразу – у нього буде ніжна кремова консистенція. Або ж перекласти в плаский пластиковий контейнер і прибрати в морозилку не більше ніж на 1-2 години.
Вас це може зацікавити: Ніжний полуничний тарт з вершковим кремом – рецепт десерту, який тане в роті