Переліт у двоспальному ліжку за всі гроші світу – скільки це коштує і яка авіакомпанія пропонує послугу

Щоб догодити своїм заможним пасажирам, авіакомпанія Singapore Airlines облаштувала на борту літака двоспальні ліжка. Це нововведення викликало невдоволення решти пасажирів та скандал у соцмережах.

Переліт з Лондона до Сингапуру триває в середньому 13 годин. Витримати стільки часу в повітрі дуже непросто. Тому власники авіакомпанії Singapore Airlines вирішили полегшити переліт пасажирам преміум-класу, які готові заплатити за свій комфорт 12 689 фунтів стерлінгів (613 тис. грн). Ціна на квиток зросла в 20 разів, але декого це зовсім не лякає.

Пасажири, які подорожують у парі, можуть забронювати суміжні місця і перетворити їх  на двоспальне ліжко. У їхньому розпорядженні також 32-дюймовий телевізор, шумопоглинаючі навушники, косметичні засоби. Вони можуть замовити страви з вишуканого меню, які принесуть у дорогому фарфоровому посуді.

Всі, хто вже скористалися цими привілеями, захоплено розповідають про «шампанське з ікрою і ліжко для нічного рейсу».

А от ті, хто літають економ-класом, обурюються. Кажуть, що тепер їм дуже тісно на своїх місцях – доводиться колінами впиратися в крісло перед ними.

Не подобається ситуація і користувачам соцмереж. Вони вважають облаштування  розкішних люксів «поділом на класи». І радять заможним людям придбати собі приватні літаки та облаштовувати їх так, як заманеться.

До речі, у приватних літаках двоспальні ліжка є вже давно.

Вас це може зацікавити: Літаючий палац: як виглядають інтерєри найбільшого в світі приватного літака (ФОТО)

Які місця в літаку найбезпечніші: для тих, хто боїться літати

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист