Психологи назвали якості жінок, які притягують чоловіків, як магнітом

Бути привабливою – цього недостатньо, щоб зацікавити чоловіка.

Щоб подобатися чоловікам, жінка готова витрачати гроші на пластичні операції, дорогий одяг і виснажувати себе в тренажерному залі. Однак нерідко  така красуня не може влаштувати особисте життя – чоловіки навіть не намагаються до неї залицятися. Тоді як навколо колеги – з абсолютно немодельними параметрами і не яскравої зовнішності – ходять косяками.

Чоловікам подобається красива «обгортка» на цукерці, пояснюють психологи. Але секрет привабливості не у зовнішньому вигляді. Щоб зацікавити чоловіка, у жінки повинно бути:

Готовність знайомитися. І вона повинна її демонструвати. Ні, не спопеляти поглядом того, хто сподобався. Але щонайменше бути до нього привітною і йти на контакт. Якщо вдавати з себе крижану королеву, в душі сподіваючись, що це когось заінтригує і тебе будуть наполегливо добиватися, можна ніколи не знайти пару. Звісно, бувають виключення з правил. Але якщо на обличчі написано «Не підходь! Уб’є!», чоловіки найчастіше обходять таких жінок десятою дорогою.

Позитивний настрій. У кожного з нас є неприємний життєвий досвід, який не хочеться повторювати. Але не варто свої психологічні травми проектувати на усіх представників протилежної статі. Перегорнули сторінку – і забули, будуйте нове життя, будьте веселою і оптимістичною.  Не багато знайдеться відчайдухів, які захочуть довести вам, що «всі чоловіки – козли» - це не про них.

Вміння вирішувати свої проблеми. Нормальний чоловік у будь-якому випадку захоче про вас піклуватися і допомагати у скрутних ситуаціях. Але якщо ви й самі можете впоратися, для здорових стосунків це корисніше. Йому буде приємно, що поряд самодостатня крута жінка. А ви не дасте приводу дорікати тим, що він утримує вас. Або тим, що ви без нього «нічого не можете зробити».

Вас це може зацікавити: 10 запитань, які допоможуть зрозуміти, чи підходить вам ваш партнер

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист