Їх ніщо не бере: знаки зодіаку, яких не можливо зурочити

Якщо раптом з незрозумілих і, здавалося б, нелогічних причин, ми починаємо хворіти або на нас обвалюються проблеми, починаємо підозрювати зурочення. Навіть деякі вчені не виключають, що негативний енергетичний вплив на біополе людини  можливий. Однак є кілька знаків зодіаку, які й самі наділені настільки сильною енергетикою, що магія проти них безсила.

Овен. Попри те, що цей знак зодіаку емоційно вразливий, енергетичні атаки він вміє відбивати дуже добре. Ізотерики вважають, що Овен здатен подбати не тільки про себе, а й про тих, хто поряд: його «захисного екрану» вистачає на всіх.

Близнюки. У них особлива ситуація – вони самі можуть кого завгодно зурочити. Частіше це виходить випадково: просто недобре про когось подумали – і це спрацювало. Тому Близнюкам варто контролювати свої емоції, а їхньому оточенню – не злити її.

Рак. Цей знак зодіаку найзахищеніший з усіх. У нього стоїть така «броня», яку пробити неможливо – магам не варто витрачати на нього зусилля. Причому самі Раки наділені здатність до цілительства, можуть тлумачити сни та передбачати майбутнє. Тому з ними краще товаришувати, а не намагатися заподіяти зло.

Діви. Представникам цього знаку зодіаку теж пощастило – вони не сприймають негативні посили. Більше того: відфутболюють їх з такою силою, що все повертається до того, хто намагався пробити їхнє біополе. Тож перш ніж спробувати вразити Діву, подумайте, чи вам це потрібно.

Вас це може зацікавити: Що робить щасливим кожен знак зодіаку

Знаки зодіаку, які часто заводять романи

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист