6 розумних порад щодо догляду за шкірою цієї весни

Щоб підтримати красу своєї шкіри весною, потрібно дотримуватися певного плану

Замініть доглядові засоби

Різна температурі повітря вимагає використання різних засобів догляду за шкірою. Тому відкладіть у дальню шухляду креми і тоналки зі щільною структурою. Настав час для легких основ і флюідів.

Зробіть ревізію косметики

Не забудьте перевірити свої весняно-літні запаси, що залишилися з минулого року – можливо, у деяких доглядових засобів закінчився термін придатності. Особливо це актуально для тих, які містять вітамін С та ретинол – чим ближче до визначеної виробником дати, тим менш ефективними вони стають.  

Пройдіть курс лімфодренажного масажу обличчя

Знайдіть час і виділіть кошти на лімфодренажний масаж. Він сприяє покращенню руху лімфатичної рідини і тим самим зменшує набряклість обличчя.  Окрім того, поліпшує транспортування кисню до обличчя і гідратацію клітин шкіри, що сприяє її омолодженню і забезпечує здоровий колір. Якщо з масажем не виходить, хоча б злегка постукайте по лімфатичних вузлах на підборідді та цих – це стимулює лімфатичний потік і допоможе організму виводити токсини.

Вживайте продукти, багаті антиоксидантами

Засоби для догляду не змусять шкіру сяяти, якщо ви вживатимете шкідливу їжу. Натомість продукти, багаті антиоксидантами, може творити чудеса з вашим кольором обличчя, вважають експерти. Саме тому варто включити у свій раціон більше фруктів, зелені і  горіхів.

Практикуйте холодні ванни

З недавніх пір це стало трендом. Фахівці зі здорового способу життя вважають, що варто спробувати занурення в холодну або крижану воду. Суть цієї процедури в тому, що холодна купіль шокує організм і допомогти зняти запалення та покращити загальне самопочуття: полегшує біль у м’язах, зменшує запальні процеси, допомагає  відновитися після інтенсивного тренування. І ще поліпшує кровотік, забезпечуючи шкіру поживними речовинами.  Якщо немає  можливості прийняти ванну або не зовсім дозволяє здоров’я, можна практикувати крижаний душ тривалістю 10–15 секунд.

Знімайте стрес

Саме так, адже стрес може стати причиною висипань на шкірі і її тьмяності. Попрактикуйте медитації, йогу – це матиме користь для всього організму.

Вас це може зацікавити: «Душ Джеймса Бонда»: допоможе схуднути й не дасть звільнитися з роботи

Косметичне тейпування обличчя: простий і дешевий спосіб підтягнути шкіру і позбавитися навіть глибоких зморшок

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист